Fă ceva pentru tine

Mena Trott m -a influențat. Respectă de mai mulți ani cu aventurile ei pricepute pe internet, precum și cu câteva săptămâni în urmă, ne -am așezat să chat.

Mena și -a cusut o garderobă de aproximativ un an. A făcut rochia pe care o folosește în fotografia de mai sus. Scopul ei este să aibă o garderobă complet lucrată manual din propria creație. Entuziasmul ei este un stil vintage, precum și folosește mai ales materiale vintage, precum și modele. În timp ce vorbeam despre cusut, la cumpărăturile pe internet, precum și la țesături, abia când a declarat că nu -i pasă să cusă garderoba copiilor pe care am primit -o cu adevărat, ea făcea.

Prin cusăturile pentru ea, mai degrabă decât fiica ei, se concentrează pe ceva ce îi place, precum și pe care se bucură de roadele propriei creativități. Iată încă o rochie pe care a făcut -o.

(Am reușit absolut că acest serviciu priceput nu este pentru voi, la fel de bine, precum și dacă ochii tăi se potrivesc – sau se rostogolesc cu sarcasm – să te simți gratuit să faci clic pe unul dintre cadourile noastre, o listă de lucruri de făcut în concediu de sarcină sau cea mai actuală publicație a noastră pe babycenter.com. Sărbătorile interesate pot face clic pentru a continua să citească.)

A face ceva pentru mine este ceva ce am încetat să mai fac când au venit tinerii. Acum fac tricouri înfrumusețate pentru ei în zilele lor de naștere.

Le fac copertine de confort atunci când intră în paturile lor mici. Am făcut chiar o rochie simplă de păpuși.

Celălalt lucru Mena a declarat că mi -a pornit o bec în cap este că este dificil să descopăr material purtabil pentru femeile crescute. Am vizualizat prompt stocul meu material, precum și șuruburile de material cu care mă bucur să pieptănând la magazinul de materiale. Fără îndoială, nu fac niciodată nimic pentru mine! Tupperware -ul meu este plin de polkadots mari, precum și bumbac, care are zero întindere. Nu este grozav pentru corpurile curbe!

Acesta este stocul de casă al fiicei mele, realizat din resturi din stash -ul meu. Nu este purtat pentru femeile mari? Nu mai spuneţi!

Așa că mi -am propus să fac ceva pentru un crescut, cu toate acestea, întrucât am la fel de mult material pentru a valida să obțin ceva nou, m -am restricționat la materialele pe care le aveam la îndemână. Respectând un tutorial de bază de la Prudent Baby, am făcut acest șorț pentru Heather, pe care îl voi oferi pentru Hanukah.

Și data viitoare sunt în magazinul de materiale, voi arăta mult mai atent la materialele care sunt destinate îmbrăcămintei pentru adulți, nu doar pentru matlasarea. Este posibil să nu fie la fel de distractiv de cumpărat, cu toate acestea pariez că voi obține mult mai mult din asta!

Vrei să faci ceva pentru tine?

Luați în considerare aceste cinci locuri de muncă – nu doar pentru canalizări:

Îmbrăcăminte: Ruffly tricou Refashion Fashion de la Ruffles, precum și lucruri

Accesoriu: Banda de material împletit de la bebelușul prudent

Cina: Farro, precum și dovlecei de butternut prăjite de la 101cookbook -uri

Accesoriu: mânecă cu laptop matlasat cu fermoar din prostii pe care le -am făcut

Accesoriu: plicuri de card de serviciu de la crearea unei lumi ecologice

Leave a Reply