Cardul gratuit de Ziua Tatălui cu codul de promovare Shutterfly

Această publicație are legături de afiliere, precum și un cod de promovare a Shutterfly.

Card de Ziua Super Tatălui Tatălui

Cred că voi, bărbații, înțelegeți exact cât de simplu este să obțineți carduri pe poștă dacă altcineva face trimiterea.

Ați înțeles deja că Shutterfly face mult mai mult decât cărți de imagine, precum și cărți de vacanță? Da, vor face și carduri unice. Trebuie să selectați propriul mesaj și să adăugați fotografii. La fel ca și o vor trimite prin poștă, așa că poate ajunge chiar la timp!

Am vești grozave pentru tine. Shutterfly va personaliza, tipări, precum și trimiterea cardului dvs. – precum și există o promoție actuală în care un card este gratuit!

Astăzi i -am trimis tatălui meu un card de Ziua Tatălui cu o fotografie cu mine și tinerii mei pe față, cu o fotografie cu mine, precum și el, când eram un pic de femeie în interior. Aww. Când am declarat „trimis”, precum și „plasat”, implic că Shutterfly a trimis, precum și a produs cardul. Am făcut doar câteva alegeri, precum și făcând clic. Există oferte mari de stiluri, precum și opțiuni de culoare făcute personal de fotografiile dvs. de gospodărie.

Faceți totul online, accesați adresa, precum și plătiți. În acest caz, urmați acest link, precum și utilizați codul Card4U pentru un card total gratuit dacă achiziționați înainte de 6/14.

G pentru cardul de Ziua Tatălui bunicului | Preț: 2,69 USD | cumpara acum

Pentru a obține cardul complet gratuit, să -l expediați (nu tatăl tău). Apoi, îl puteți indica, precum și să compuneți un mesaj în propria compunere, apoi să -l predați în timpul remarcabilului dvs. grătar de Ziua Tatălui. Pentru 0,99 USD, Shutterfly îl va trimite direct.

Card de Ziua Tatălui Zona dulce | Preț: 2,69 USD | cumpara acum

Iată exact cum să obțineți afacerea:

Consultați alegerea stilurilor de Ziua Tatălui, precum și selectați cardul preferat. (Partea cea mai grea.)

Încărcați imagini iubitoare, introduceți mesajul dvs., precum și previzualizați cardul pentru a vă asigura că este corect.

Utilizați codul de promovare Card4Uâ când faceți checkout pentru a salva.

Această promoție este excelentă pentru clienții existenți, nu doar pentru clienții Shutterfly pentru prima dată. Woo hoo!

Faceți -o acum înainte să vă distrageți de altceva de pe web>

Leave a Reply