Opțiuni de costum Wonder Woman pentru bebeluși și copii mici

Ce modalitate mai bună de a -ți seta fetița pe o cale spre vitejie în această lume decât să o ajute să se îmbrace ca Wonder Woman?

Iată câteva legături utile către costume la diferite puncte de preț și diferite niveluri de bricolaj necesare.

Să începem cu costumul pentru bebeluși de casă. ”

O abordare ușoară este să stârniți un tricou roșu peste un albastru pentru a crea aspectul blatului roșu și al briefurilor albastre. Îmbrăcămintea simplă, solidă, așa cum este ilustrată mai sus, se găsește la Primary.com. Cumpărați un set de stele albe pentru a pune pe fund.

Îmi place hârtia lipicioasă cu sclipici, care este destul de rigidă, să fac manșete, o coroană și o centură sau oricare dintre aceste accesorii va tolera copilul tău. Îl puteți cumpăra după foaia de la Michael pentru aproximativ 1 dolar pe bucată. Pe Amazon, trebuie să cumpărați un pachet de 10 foi. Pur și simplu tăiați o bandă pentru o manșetă, dar îndepărtați doar suportul lipicios din partea pe care urmați să o atașați pentru a forma o buclă. Cu alte cuvinte, nu lăsați hârtia să se lipească de copilul dvs. în întregime. Folosiți un Sharpie roșu pentru a adăuga stele.

De asemenea, va trebui să decupați emblema WW din hârtia de aur și să o lipiți pe tricouul copilului dvs. Felty-back-ul Sticky funcționează, de asemenea, în acest scop, aderă bine la bumbac și se îndoaie mai bine cu mișcarea copilului tău.

Acest plasture este Iron-On și este disponibil pe Amazon.

Înrudit: am folosit anul trecut acea hârtie de aur adezivă strălucitoare pentru a face un claxon pentru un costum pentru bebeluși Unicorn.

Încă de casă, dar nu de tine

Etsy este un tezaur de costume handmade, inclusiv ansambluri din cap până în picioare, ca acesta.

Sursa: Apartytomember pe Etsy

Dacă navigați cu articolele croșetate, iar prețul este foarte scăzut, asigurați -vă că verificați că ceea ce cumpărați este produsul finit efectiv, nu modelul pentru a -l croșeta singur.

Modelul pentru această perucă/beanie incredibilă este de 4,00 USD.

Dacă aveți nevoie doar de unele componente ale costumului, vânzătorul Etsy, Lily Couture, vă invită să alegeți ceea ce aveți nevoie, de la setul complet, la doar coroana și brățările.

Vreau doar să adaug-la-cart

O mulțime de costume Wonder Woman cumpărate din magazin sunt disponibile pentru copii mici și nu numai. Dar dacă doriți să vă îmbrăcați un copil, luați în considerare ceva care este mai puțin costum și mai multe haine de somn sau în stil romper.

Acest lucru vine cu o bandă. Sursa>

Cel mai ușor posibil, costum de un clic. Sursaâ>

De data aceasta, cu mâneci lungi. Sursa>

În cele din urmă, acest costum de baie Gap.com îți va transforma copilul într -o femeie minunată, iar ea îl poate purta și vara viitoare.

Leave a Reply