Tehnologie marți: Utilizați o aplicație pentru a salva arta tânără

Grădinița mea este cel mai prolific artist din casă. Permiteți -mi să vă prezint cinci din seria sa recentă de monștri, precum și fiare (incredibil de adorabile până când recunoașteți că toate țin arme, precum și tragând otravă din apendicele lor spiky).

Îmi place cu adevărat toate cele pe care le produce, dar nu pot să -i stochez toate lucrările de artă. Adică, într -adevăr, avem doar atât de mult perete, cât și spațiu de raft.

Introduceți aplicația Youngster Art Storage!

Am început să folosesc Artkive pentru a ne ocupa de colecția noastră de artă în continuă creștere la începutul acestui an, la sugestia CoolMomTech. Funcționează cu adevărat pentru mine. Fotografiez fiecare desen chiar în aplicație, precum și apoi îl clasifică în funcție de artist, școală, precum și data. De acolo, pot face albume digitale sau tipărite personalizate. De asemenea, mă lasă să împărtășesc între cercurile fanilor săi de artă interesați.

Sunt deja recunoscător că am o locație pentru a pune reciclabile minunate, cum ar fi această capodoperă a copilului mic de la Sawyer; S -ar putea să mă simt nostalgic pentru asta dacă l -am aruncat.

Aștepta. Este cu susul în jos?

Am auzit de alte aplicații care merită încercate: arta pe care a făcut -o tânărul meu (consultați această evaluare pe CNET), precum și Evernote (despre care aud să facă orice, oricum nu mi -am dat seama încă), cu toate acestea sunt destul de mulțumit de Caracteristicile de pe Artkive.

Găsiți Artkive gratuit pe iTunes.

Care este strategia dvs. pentru economisirea, precum și organizarea artei tinere? Voi împărtăși câteva concepte non-aplicație într-o altă postare.

Leave a Reply