#WERTLESWEDNESDY într-o zi de marți – cea mai bună viteză a mea

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Wordless Miercurea este online pe TheHealthymoms.net, precum și pe Talbertzoo.com. link-ul la fel de mult ca postul dvs. de miercuri fără cuvinte.

Întotdeauna mă asigur că rămân cu o rutină de rutină fizică de fitness. Exercițiul ajută-mă să ofer cu stresul de maternitate, precum și să aibă grijă de trei copii, precum și un adult tânăr cu nevoi speciale. Lucrul în mod regulat, sporește nivelurile de serotonină care mă permit să mă simt mult mai bine despre mine, precum și să lupt cu insomnia.

Exercițiul meu de fitness cardio preferat funcționează. Acum, acea vestică este chiar aici, în Chicago, precum și condiția meteorologică este bună, eu alerg mult mai regulat. Acest lucru m-am dus pentru o alergare de două mile lângă locul în care am online, precum și o viteză de înregistrare pentru mine. Am fugit o milă doar sub unsprezece minute. Cred că este destul de mare pentru o mamă de 37 de ani de cinci ani.

Care este metoda preferată de a lucra?

Vizitați aceste bloguri excelente în care revista blogului mamei sănătoase leagă în fiecare săptămână.

Reguli ale acestui #bloghop

Lasă-mi un comentariu, așa că văd blogul tău.

Vizitați Talbertzoo.com pentru a vă părăsi link-ul.

Vizitați celelalte bloguri care leagă.

Înainte de a merge, obțineți comandantul dvs. complet gratuit de la Cottonelle, mergând la acest link

Dacă doriți să obțineți notificări despre sfaturile de viață sănătoase, știrile de sănătate și wellness, părinți, precum și posturi, vă rugăm să vă abonați prin e-mail, precum și să ne conformați cu Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+, precum și Twitter. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Dacă doriți să obțineți notificări despre sfaturile de viață sănătoase, știrile de sănătate și wellness, părinți, precum și posturi, vă rugăm să vă abonați prin e-mail, precum și să ne conformați cu Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+, precum și Twitter. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru. Alăturați-vă rețelei noastre sociale

Link la acest post: #wordlesswednesday într-o marți – cea mai bună viteză a mea Totuși,
Legate de pierde greutate mai rapidă prin descoperirea timpului de exerciții de Kathryn Martyn Smith M.NLP

0/5.

(0 comentarii)

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Leave a Reply