Focul de rujeolă în Disneyland ridică problema despre părinții care nu vaccina

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

La 21 ianuarie 2015, Dr. Ron Chapman, directorul Departamentului de Sănătate Publică din California (CDPH), a confirmat 59 de cazuri de rujeolă în statul său, deoarece la sfârșitul lunii decembrie 2014. 42 dintre aceste cazuri au fost legate de o expunere inițială în Decembrie la Disneyland sau Disney California Adventure Park din Anaheim, California.

În 1912, rujeola a devenit o boală cunoscută la nivel național în Statele Unite. Medicii au fost obligați să raporteze toate cazurile diagnosticate. În primul deceniu de raportare a bolii, au fost raportate aproximativ 6.000 de decese legate de rujeolă în fiecare an. Înainte ca vaccinul să devină disponibil (1963), aproape fiecare copil din Statele Unite a primit rujeola. S -a estimat că 3 până la 4 milioane de oameni din Statele Unite au fost infectate în fiecare an. De asemenea, în fiecare an au murit aproximativ 400 până la 500 de persoane, 48.000 au fost spitalizate și 4.000 au suferit encefalită (umflarea creierului) de rujeolă (sursa CDC.gov).

Singura modalitate de a evita copiii să obțină rujeola este prin vaccinarea lor. Până în 2000, rujeola a fost declarată eliminată în Statele Unite. Acest lucru s -a datorat unui program de vaccinare foarte eficient. Focarul recent de rujeolă a avut loc deoarece părinții aleg să nu -și vaccineze copiii. Ei cred că un mit răspândit de actriță și autor, Jenny McCarthy, că vaccinurile sunt legate de autism.

Aproximativ 1 la sută din populația lumii are autism. Dar nu se datorează vaccinărilor. Această legătură este complet falsă.

Penn Jillette discută de ce este esențial să -ți vaccinați copiii în acest videoclip. Vă rugăm să rețineți că videoclipul include un limbaj neplăcut.

Înrudite 8 moduri dovedite de colagen poate îmbunătăți pielea sezonului de iarnă

[YouTube http://www.youtube.com/watch?v=rfdztzqVuco]

Am doi copii în spectrul autismului. Nu cred că autismul lor s -a datorat faptului că sunt vaccinate. Aș prefera să le fac pe spectru decât să mor din cauza unei boli care a fost eradicată de zeci de ani. Vă rugăm să vă vaccinați copiii. S -ar putea să salvezi viața a mii de copii și cu siguranță viața copilului sau a fiicei tale.

Link către această postare: Exploatarea de rujeolă în Disneyland ridică probleme despre părinții care nu vaccinează

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply