Unii oameni născuți norocoși sau este doar o atitudine a minții?

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Sportivii sunt exemple clasice de oameni care îndrăznesc să piardă, în hotărârea lor de a câștiga. Dacă luăm în considerare un jumper înalt. Un jumper înalt nu știe doar că și -au atins potențialul maxim atunci când nu reușesc să obțină acel salt și nu reușesc în mod repetat. Ei continuă și încearcă și crezând că vor reuși până când vor atinge această înălțime, doar pentru a ridica bara sau a eșua și, astfel, continuați să încercați până nu mai pot încerca.

Celebrul jucător de golf, Jack Nicklaus, când a fost întrebat cât de norocos a simțit atât de reușit, a răspuns că, cu cât a practicat mai mult, cu atât mai norocos a primit! Acest lucru este foarte adevărat. Credința, determinarea și motivația sunt foarte importante în strategiile de succes ale popoarelor. Asta și un angajament pentru munca grea.

Mulți oameni spun că ne creăm propriul noroc. Cert este însă, modul în care tratăm spatele stabilit, limitările, atitudinile altor popoare față de noi, sunt foarte semnificative. Unii oameni au în spatele minții obstacole, limitări, alte priorități sau modificatori la succes. Deci, inima și entuziasmul lor nu pot fi cu adevărat în proiect sau provocare. Într -o situație de genul acesta, unele întrebări pe care trebuie să le oprim și să ne punem, cât de mult vreau asta, ce altceva contează în viața mea? Pentru unii oameni care spun că au încercat și au mers este suficient de satisfăcător.

Unii oameni se bucură cu adevărat să muncească din greu. Definește cine sunt, cum își petrec timpul. S -ar putea să aibă îngrijorări că, dacă vor reuși, ce vor face în continuare. Acesta este un mod nu neobișnuit de succes de hi-jacking. Pentru acești oameni, călătoria în sine este mai importantă și mai valoroasă ca destinația și rezultatul.

Înrudite 4 obiceiuri pentru o mulțumire mai sănătoasă

Unii consideră că nu merită să reușească sau să aibă noroc. Acceptarea faptului că „lucrurile bune se pot și se întâmpla cu oameni ca mine”, poate fi o adevărată schimbare de gândire. Perspectiva, rezolvarea, dorința și motivația noastră are impact asupra „norocului” și norocului pe care îl atragem în fiecare situație. Transformarea credinței de sine și a valorii de sine într -un sentiment pentru care succesul și rezultatele bune sunt meritate și câștigate și au fost lucrate, pot avea impact în fiecare domeniu al vieții.

O mare parte din ceea ce facem, gândim și simțim este comunicată altor oameni în moduri non -verbale. Sentimentele, atitudinile și așteptările persoanelor sunt transmise de poziția lor, de limbajul corpului, de expresiile lor faciale. Un procent ridicat de comunicare se face non -verbal și acesta este un factor important în crearea propriului nostru noroc. Prin trimiterea fie o așteptare pozitivă, fie negativă a unui rezultat bun, este ceea ce atragem înapoi la noi înșine.

Vizualizarea unui rezultat bun poate ajuta. Vedeți -vă așa cum ați dori să fiți. Rezultatul pe care l -ai dori cu adevărat. Sportspeople își practică din nou în minte pentru a se apropia de acea zonă pozitivă, unde se simt cu adevărat, experimentați în timp ce fac această lovitură cu succes.

Folosiți un limbaj pozitiv pentru dvs. Atât de mulți oameni vorbesc cu ei înșiși mai aspru decât ar vorbi vreodată cu o altă persoană. Este important să evitați discuțiile negative de sine. Încercați să spuneți lucruri rezonabile, mai degrabă decât lucruri fantastice. Spunând lucruri de genul: „Pot face asta”, „merită asta”, „merit acest succes”, „Am câștigat acest lucru”, sunt toate lucruri rezonabile de spus care ne vor menține concentrați și pe cale.

Suspectă înrudită copilul tău are o tulburare alimentară? Întrebați -i dentistul

Și să nu uităm că uneori norocul „rău” se poate dovedi bun și invers. Uneori, a nu obține slujba sau casa pe care ne -am dorit -o s -ar putea să se dovedească cel mai bine, când vine ceva mai bun. Sau, uneori, norocul „bun” aduce schimbări în viață, în moduri nefericite și sfârșesc prin a pierde mai mult decât câștigăm. Unii câștigători ai loteriei s -au trezit în ziua în care au câștigat jackpot -ul și uneori oamenii au spus că a fi redundant de la muncă a fost cel mai bun lucru care li s -a întâmplat în timp ce au fost forțați să facă ceva nou și diferit.

Susan Leigh, consilier și hipnotherapistwww.lifestyeterapy.net

Discutați acest lucru pe forumul nostru

Link către această postare: Unii oameni născuți norocoși sau este doar o atitudine a minții?

0/5

(0 RevieWS)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply